Beställning, prenumeration, pris, uppsägning mm

1Vad kostar My Driving Academy Online?
My Driving Academy Online kommer i form av prenumeration som kostar 99 kr/månad.
2Hur beställer jag?
Du beställer här https://app.mydrivingacademy.com/checkout. Du kan välja på att teckna för dig själv eller ge bort My Driving Academy Online till en vän.
3Förnyas prenumerationen automatiskt?
Om du har tecknat månadsabonnemanget på My Driving Academy Online så förnyas prenumerationen automatiskt. Köper du ett presentkort eller ett 3-månadersabonnemang får du istället en kampanjkod som du kan använda själv eller ge bort i present. Denna aktiverar efter att du skapat ditt konto på webben och sedan gäller den i 1 resp 3 månader men förnyas INTE automatiskt..
4Hur säger jag upp jag min prenumeration?
Du kan enkelt säga upp tjänsten genom att logga in på webben och under "Profil" välja att avsluta prenumerationen. Du kan ändå använda tjänsten fram till den innevarande prenumerationens sista dag.
5Hur betalar jag?
Vi använder Klarna för betalningar och kan erbjuda diverse olika betalsätt såsom kortbetalning och faktura.

Ge bort My Driving Academy Online

1Kan jag ge bort My Driving Academy Online?
Ja! Du kan köpa My Driving Academy Online som ett presentkort för att ge bort. Då får du en unik voucherkod som syns både efter avslutad Klarna-betalning och på mail. Denna ger du sedan till mottagare som i sin tur använder voucherkoden för att aktivera sin prenumeration utan att behöva köpa själv. Du behöver inte vara orolig för att mottagaren måste betala för sin prenumeration då dessa alltid är tidsbestämda. Klicka här för att ge bort My Driving Academy Online.
2Hur aktiverar jag min kod?
Om du köper My Driving Academy som en 1-månaders eller 3-månaders-tjänst till dig själv eller en vän får du en voucher kod som du behöver aktivera. Koden som ni ska aktivera får du både direkt i Klarna checkout OCH till den email-adress som du angivit vid Klarna Checkout. För att aktivera koden behöver du eller din vän först skapa ett användarkonto på My Driving Academy Online. När du loggar in på ditt konto kommer det finnas en knapp som heter "Aktivera kod". Du kan även aktivera koden under "Profil" uppe till höger.

Kontohantering, glömt lösenord mm

1Hur skapar jag ett konto?
Du skapar ett konto hos My Driving Academy Online enklast genom att besöka https://app.mydrivingacademy.com/signup. Fyll i dina kontouppgifter samt läs igenom & godkänn Användarvillkoren.
2Jag har ett gammalt konto men kan inte logga in
Om du har ett konto som skapades innan 2019-03-23 så behöver du skapa ett nytt. Det är helt kostnadsfritt att skapa ett nytt konto och du gör det här: https://app.mydrivingacademy.com/signup.
3Hur loggar jag in på My Driving Academy Online?
Du loggar in med användarnamn (din epostadress) och ditt lösenord här: https://online.mydrivingacademy.com/logga-in.
4Vad händer om jag har glömt mitt lösenord?
Om du har glömt ditt lösenord till My Driving Academy Online så återställer du enkelt ditt lösenord genom att klicka på länken "Glömt lösenordet?" på https://app.mydrivingacademy.com/login.

Allmänt, historik mm

1Vad är My Driving Academy Online?
My Driving Academy Online är en tjänst som hjälper dig att klara körkortsteorin på ett effektivt och roligt sätt! Utbildningen täcker alla teoretiska delar av körutbildningen från första körlektionen till dess att du har körkortet i handen. Utbildningen innehåller bl.a. trafikregler, vägmärken, körövningar, teori med berättarröst, övningsuppgifter, kontrollfrågor och teoriprov. På ett pedagogiskt sätt och med modern teknik (video, ljud, 3D-animeringar och interaktiva övningar) blir det roligare att ta körkort
2Hur länge har My Driving Academy Online funnits?
My Driving Academy Online hette tidigare Bonniers Trafikskola och har funnits i nästan 20 år och har haft över 250.000 användare!
3Vilka språk finns utbildningen på?
My Driving Academy Online finns än så länge enbart på svenska.
4Jag har ett problem, hur kontaktar jag kundservice?
Du når enklast vår kundservice genom att skicka epost till vår kundtjänst.

Köp nu